kávégép szerviz - kaveszerviz.hu

Kávégép szerviz

A Kávészerviz Kft. egy független kávégép szerviz.

A kávéfőző gépek egy jól behatárolható szegmensére, a darálós automata típusokra specializálódtunk, melyekből a Magyarországon forgalmazott márkák nagy részét meg tudjuk szerelni.

Az Európában jelenleg forgalmazott ilyen gépek beltartalma a globalizációnak hála egyre inkább uniformizálódik, nagyon sok a hasonló, illetve megegyező alkatrész.

Ráadásul sok márka “csak” licensz, igazi gyártó kapacitás nincs mögötte.

Fentiek alapján az alábbi márkák javítását vállaljuk:

 • Jura kávégép szerviz
  Kedvenc márkánk, minden más márkától különbözik, nem licenszelt. Stabil, de nem szervizmentes gépek. Elrontani csak direkt lehet, ha a karbantartások rendben el vannak végezve. Alkatrész ellátása az egyik legjobb.
  Használt gép piacon az egyik leg értéktartóbb márka.
 • Bosch kávégép szerviz
  Átlagos minőségű, közepesen szerelhető gépek, melyekhez az alkatrész ellátás biztosított.
  A használt gépei nem túl érték tartóak, ennek megfelelően viszonylag hamar selejtezésre kerülnek, drága nagyszervizt csak ritkán kérnek az ügyfelek.
 • Siemens kávégép szerviz
  Direkt a Bosch alá soroltuk, mert tulajdonképpen azonos szerkezetekről van szó, minimális design eltéréssel.
 • Melitta kávégép szerviz
  Szerkezete a Bosch gépekkel megegyező, némileg igényesebb dizájnnal. Mivel egy nagy múltú német kávé márkáról van szó, jobban oda figyeltek a szolgáltatásokra.
  Szerelni elég jól lehet őket, és alkatrész is van hozzá.
  Használt értéke nem túl magas.
 • DeLonghi kávégép szerviz
  A régebbi EAM, ESAM szériák gyenge közepes minőségűek voltak, mostanra kikoptak. Az újabb ECAM sorozat már jobb, de nem hibátlan konstrukció.
  Használt gépei nem túl érték tartóak, ennek megfelelően viszonylag hamar selejtezésre kerülnek, drága nagyszervizt csak ritkán kérnek az ügyfelek.
 • Krups kávégép szerviz
  Nem a kedvenc márkánk, de sok más szervizzel ellentétben elvállaljuk a javítását.
  Az XP, EA széria alapvetően gyenge szerkezet, melyet hiába fejlesztegetnek, az alapok rosszak. Nagy értékű szervizt csak elfogadott árajánlat után végzünk el rajta.
  Használt gépei ennek megfelelően alacsony árral rendelkeznek, sokan akarnak megszabadulni 3-4 éves gépeiktől. Alkatrész ellátása megoldott.
 • Saeco kávégép szerviz
  Az egyik legrégebbi gyártó az automata kávéfőző piacon. Főző egységei irányadóak voltak a többi gyártónak. Olaszosan szétszórt márka. Vannak nagyon jól eltalált, szerelhető szériák, és szerelhetetlen, inkább felejthetők is. Alkatrészellátása jó, a használt gép piacon az alacsonyabb árkategóriát képviselik.
 • Philips kávégép szerviz
  Az alapok a Saeco gépből jöttek. Vannak jó, és kevésbé jó szériái. Elterjedt márka, a legolcsóbb típusai kevéssé szerelhetők, alkatrészellátása közepes.
  Használt piaci értéke alacsony.
 • AEG kávégép szerviz
  Külön márkának nehezen neveznénk, mert licenszelt gépek, mint egyébként a legtöbb fenti márka. Vannak vállalhatatlan szériái, és jobban sikerült sorozatai is. Alkatrész ellátása ennek megfelelően megoldott.